Designmarknad Deltagare#4 Klädskåpet



Klädskåpet - Linnéa Lindblom

Vart tog kvaliteten vägen?

Det frågade jag mig ofta innan jag startade min verksamhet. Den där klänningen som du vet kommer att få vara med år efter år, användas flitigt tills du har blivit mätt på den, sen återupptäckas och användas igen av dina barn. En vintageklännings fina etikett: Made in Borås. Spårbarheten till de mänskliga händerna som tillverkade ditt nyinköpta fynd. Vetskapen om att det du bär på kroppen eller har i hemmet har tillverkats med en grundtanke om helheten i vår värld - både den mänskliga och den naturliga. Design som har utvecklats i kreativ frihet, med en tanke som följer allt från idé -  till färdig produkt - till din användning av det.

Min verksamhet grundar sig i detta synsätt. Att återupptäcka, förnya, förbättra och samtidigt utveckla min kreativitet och ha det så roligt som möjligt!

Klädskåpet specialiserar sig på vintage, ekologiska och rättvisemärkta kläder och accessoarer. Framförallt så försöker vi visa fram och informera om hampa och bambu som material till kläder och annat. I Gårdscaféet som vi driver under sommaren så serverar vi ekologisk, lokal och hälsosam fika med raw food inslag. Jag tillverkar även hampasmycken samt målar.

Läs mer om Klädskåpet på: www.kladskapet.com






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0