Snart är det dags igen!!

Äntligen ett nytt inlägg här på bloggen!
Vi vill först tacka alla som kom och var delaktiga på vår designmarknad. Atmosfären blev lugn och avslappnad samtidigt som det var människor i rörelse hela tiden inne på innergården. Dagen var solig och skön dessutom, en lyckad dag. Vi är såklart också super glada över hur lokal press också gillat vår idé och velat skriva om oss och marknaden. Efter marknaden har vi fått mycket positiv respons från allmänheten också och det finns en viss längtan till en ny marknad och vi ska hålla vad vi har lovat. Det kommer bli en till marknad inom kort, väldigt snart dessutom. Redan den 27 augusti, så boka in det i allmenackan. Så ni som missade marknaden förra gången har nu en ny chans.

Det kommer också hända endel annat nytt i gruppen. Linnea kommer lämna Klädskåpet och kommer istället öppna upp ett trendigt och spännande ekocafé i Slöjdmagasinets lokal våningen över. I Klädskåpets lokal kommer två av oss i gruppen Hilda Barr och Linn Bjelkne design for life att öppna upp Re-do designgroups egna showroom där man kommer kunna inhandla nytänkande, lokal, hållbar och återvunnen design från än inte så kända formgivare varav även produkter från oss själva. Öppningen för båda koncepten kommer bli i början av oktober och det kommer invigas med buller och brak! Något ni inte får missa gott folk!

Är det någon av er som skulle vilja vara med och sälja på marknaden och senare också i butiken på innergården. Vi letar nu efter spännande formgivare för detta. Tveka inte på att höra av er till oss för intresse!


Skrivet om oss

Nybro tidning: http://www.klt.nu/index.php?placid=19&id=6752
Signerat.se: http://blogg.signerat.se/kategori/svenskdesign/
Östran: http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/eko_och_vintage_det_nya_klaedmodet
Kalmarläns tidning: http://www.klt.nu/index.php?placid=10&parent=1&id=6773
Hej Kalmar: http://www.hejkalmar.se/artiklar/view/re-do-ar-redo-ateranvandning

Lyssna på oss
Linn och Boel i p4 Kalmar, skvallertorget: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3101&artikel=4636330

Här kan ni se bilder ifrån designmarknaden den 6/8 












Kommentarer
Postat av: Lisen

Vad synd att ni ändrade datumet för andra marknaden, då kommer jag inte kunna vara med :( Jag som hade planerat och börjat pyssla inför det.

2011-08-17 @ 23:57:46
URL: http://elisiejonsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0